Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ شرکت اسنپ در طی فعالیت خود بارها ثابت کرده حقوق مسافران در الویت قرار ندارد تا آن جا که پس از گذشت چند سال از فعالیت خود نه تنها به منظور رفاه حال مسافران اقدامی نکرده، بلکه بارها و بنا بر دلایل مختلف کرایه های خود را افزایش داده است و هر زمانی که راننده ها به علت کم بودن کرایه تجمع کرده اند، اسنپ اهرم فشار را بر روی مسافر قرار داده و با افزایش کرایه ها، به تجمعات رانندگان خود پایان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسنپ که با هدف کاهش کرایههای بین شهری و به منظور رفاه بیشتر حال مسافران و رقابت با تاکسی‌ها و آژانس‌ها پا به عرصه‌ی ناوگان شهری نهاد، حال در خیلی از مواقع قیمت‌هایی بالاتر از آژانس و تاکسی بی‌سیم از مسافر دریافت می‌کند که گویا با مخالفتی هم روبرو نمی شود، ظاهرا در این بین هیچ سازمانی بر اقدامات و نحوه‌ی کرایه‌های این شرکت نظارت ندارد.

نحوه تعیین قیمت سفر که برای راننده های این تاکسی اینترنتی نیز عجیب است، صدای نشنیده مسافران را هم درآورده است اما حقوق مسافر برای این شرکت در اولویت های بعدی است.

در این وضعیت اشتغال جامعه وقتی راننده های اسنپ با درآمدهای بالای 3 میلیون تومان از وضعیت درآمدی خود راضی نیستند و با تجمعات اعتراضی قصد افزایش درآمدهای خود را دارند، این شرکت اقدامی برای کاهش کرایه مسافرانی که دلخوش به ورود تکنولوژی در عرصه حمل و نقل بودند، انجام نداده است.

اسنپ آمد تا مسافران از امکانات این شرکت و ایده های وارداتی آن بهره مند شوند و حداقل خواسته مسافران کاهش قیمت ها نسبت به آژانس ها بود که دلیل آن هم واضح است چون رانندگان اسنپ دائما در حال پیاده و سوار کردن مسافر هستند و اصطلاحا سفر خالی برگشتی ندارند اما با این وجود در موارد متعدد دیده می شود که کرایه های اسنپ تصاعدی افزایش می یابد.

در ابتدای فصل زمستان و با شروع بارش ها، مسافرانی که قصد سفر با اسنپ را داشتند با پیام افزایش 20 درصدی کرایه ها به دلیل هوای ابری و ترافیک احتمالی روبرو شدند، اقدامی که در همان زمان با انتقادات بسیاری مواجه شد.

اما این پایان کار نبود و با ورود سامانه ی شدید بارشی به کشور و بارش سنگین برف در شهرهایی از جمله تهران در روزهای اخیر، شرکت اسنپ با توجیهاتی غیر منطقی اقدام به افزایش 40 درصدی کرایه ها کرده است.

این پیامی است که در صبح اولین روز برفی بر روی گوشی های مسافران اسنپی نمایش داده شد و ناخودآگاه انسان را یاد زلزله کرمانشاه می اندازد که در آن شرایط بحرانی، برخی شرکت های هواپیمایی از شرایط موجود سوءاستفاده کردند و با افزایش تصاعدی قیمت بلیت، به مقصد یا از مبدا کرمانشاه، همچون زخمی بر دل هموطنان زلزله زده بودند البته در آن زمان سازمان هواپیمایی با اقدامی شایسته و مجازات و پلمپ دفاتر این ایرلاین ها، جلوی تخلفات گسترده تر را گرفت.

اما گویا هیچ سازمانی بر عملکرد اسنپ نظارت ندارد تا جایی که این شرکت مجددا کرایه های خود را به همان توجیه غیرواقعی و برای احترام به حقوق رانندگان خود، افزایش داد و در شب گذشته کرایه های این تاکسی سرویس آنلاین تا 50 درصد افزایش یافت، بدون توجه به این موضوع که شاید مسافری که برای سفر خود از اسنپ کمک خواسته است شخصی باشد که در برف گیر کرده و مجبور است هزینه ورود تکنولوژی به ناوگان حمل و نقل را گزاف بپردازد.

با ادامه روند سلقه ای و منفعت طلبانه اسنپ، امکان افزایش 100 درصدی قیمت ها نیز دور از انتظار نیست و شایسته است سازمان های حمایت از حقوق شهروندان، نظارت خود را بر روی این شرکت افزایش دهند تا برای سوءاستفاده کنندگان از شرایط اضطراری و بحرانی درس عبرت باشد.


400

اسنپ تخلف افزایش کرایه سواستفاده تاکسی سرویس

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبض گردشگری اروپا در دست چینی‌ها

آمار و ارقام منتشر شده از سوی آژانس‌های مسافرتی نشان می‌دهد، خرید تورهای اروپایی توسط چینی‌ها از اوایل سال ۲۰۲۳ و پس از اینکه چین محدودیت‌های سفر به خارج از کشور را پس از همه‌گیری کاهش داد، افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،مقاصد سنتی محبوب اروپایی مانند فرانسه، اسپانیا و یونان بهترین انتخاب برای مسافران چینی هستند، در حالی که مقاصد ویژه مانند صربستان و مونته نگرو نیز توجهات ویژه‌ای به سوی خوب جلب کرده‌اند.

آژانس مسافرتی آنلاین «Qunar» اعلام کرد: برخی از مقاصد اروپایی از جمله آتن، برلین، میلان و زوریخ اخیراً شاهد افزایش جست‌وجوها توسط چینی‌ها بوده‌ است. به عنوان مثال، از ۲۲ تا ۲۸ آوریل، جست‌وجو برای تور آتن تقریباً سه برابر شده، در حالی که جستجو برای تورهای برلین در مقایسه با هفته قبل تقریباً چهار برابر افزایش یافته است.

«چی چونگوانگ»، نایب رئیس آژانس مسافراتی «Toniu» در چین گفت: مقاصد در اروپای مرکزی و شرقی نیز به دلیل هزینه‌های کمتر و سیاست‌های دوستانه‌تر ویزا، مسافران چینی بیشتری را جذب کرده‌اند.

او اظهار کرد: سفر به اتریش، جمهوری چک و مجارستان معمولاً ۲۵ هزار یوان (۳۵۰۰ دلار) برای هر نفر در تابستان هزینه دارد، در حالی که سفر به بریتانیا و ایرلند برای هر نفر در تابستان نزدیک به ۴۰ هزار یوان هزینه در بر خواهد داشت. همچنین افزودن پروازهای مستقیم از چین به مقاصد اروپای شرقی و روش‌های راحت‌تر درخواست ویزا، مقاصد اروپای مرکزی و شرقی را جذاب‌تر می‌کند.

صاحبان صنعت گردشگری می‌گویند که اروپا از دیدن مسافران چینی بیشتر خوشحال می‌شود؛ چرا که اقتصاد این قاره را به جریان می‌اندازد و به افزایش اشتغال مرتبط با گردشگری کمک می‌کند.

به گزارش چاینادیلی، شرکت تجزیه و تحلیل داده «Statista» که مقر آن در هامبورگ آلمان است اعلام کرده که سهم کل سفر و گردشگری در تولید ناخالص داخلی اروپا در سال ۲۰۱۹ حدود ۲.۱ تریلیون دلار بود، در حالی که این میزان در سال ۲۰۲۲ به حدود ۱.۹ تریلیون دلار کاهش یافت.

سفر و گردشگری سهم بزرگی از برخی اقتصادها در اروپا را به خود اختصاص داده است، برای مثال طبق آمار ارئه شده، ۲۴.۸ درصد از تولید ناخالص داخلی کرواسی در سال ۲۰۱۹ از سفر و گردشگری حاصل شده است.

«ساندرا کاروائو»، رئیس بازار گردشگری و رقابت‌پذیری سازمان جهانی گردشگری، در مصاحبه اخیر خود عنوان کرده است که چین یکی از بزرگترین منابع مسافر در جهان است، بنابراین بهبود بازار گردشگری چین کلید توسعه صنعت گردشگری اروپا است.

«ادواردو سانتاندر»، مدیر اجرایی کمیسیون سفر اروپا به مجله «پیپلز دیلی» گفت که مقاصد اروپایی تلاش زیادی برای جذب مسافران چینی انجام داده‌اند، مانند تعمیق همکاری با شرکت‌های هواپیمایی چین و برپایی نمایشگاه‌های گردشگری در چین. این کشور آسیایی دومین منبع بزرگ تامین مسافران به اروپا قبل از همه‌گیری بوده و مقامات و صاحبان صنعت گردشگری در این قاره امیدوارند امسال شاهد ورود تعداد فزاینده‌ای از مسافران چینی به این قاره باشیم.

آمارهای رسمی حاکی آن است که در سال ۲۰۲۳، گردشگری داخلی در چین شاهد رشد قابل توجه با بیش از ۱۰۰ درصد رشد در درآمد و تعداد گردشگران بود که به بیش از ۸۰ درصد از سطح سال ۲۰۱۹ بازگشته است.

گردشگری بین‌المللی ورودی و خروجی چین در سال ۲۰۲۳ نیز افزایش یافته و تعداد کل گردشگران از ۱۹۰ میلیون نفر فراتر رفته است، که بیش از ۲۸۰ درصد نسبت به سال پیش از آن، افزایش را نشان می‌دهد.


دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی رایگان تاکسیرانی به بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • نظارت دقیق دستگاه قضایی البرز بر عملکرد مدیران شهری
  • بدون در نظر گرفتن شاخص‌هایی دقیق انتخاب نامزد اصلح غیرممکن است
  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • خرید باسکول دقیق و اصل
  • نبض گردشگری اروپا در دست چینی‌ها
  • کالکالیست: یمنی‌ها باعث گرانی خودرو در اسرائیل شدند
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین!
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد